Η Εταιρεία μας

ΙΣΤΟΡΙΚΟ της ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ Α.Ε.

Έχουν περάσει περισσότερο από 35 χρόνια από τότε που ο Γιώργος Κατρίτσης, αυτοκινητιστής, εισήγαγε το πρώτο φορτηγό αυτοκίνητο για πώληση στην Ελλάδα.

Ύστερα από λίγο ιδρύει την εταιρία του, με κύρια δράση την εμπορία μεταχειρισμένων φορτηγών αυτοκινήτων στην Ιερά οδό 101, στο Αιγάλεω.

Μετά από μια 15ετή πορεία συνεχούς εξέλιξης, η εταιρία επεκτείνεται και στον τομέα των ψυκτικών θαλάμων και των ανταλλακτικών και μετακομίζει πλέον στις Αφίδνες.

Η CHEREAU στην Ελλάδα

Γνωρίστε τη CHEREAU next

Από το 1997 η ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ψυκτικών θαλάμων CHEREAU στην Ελλάδα, το πιο αξιόπιστο όνομα στον τομέα τους.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των ψυκτικών θαλάμων CHEREAU είναι:

  • το απαράμιλλο επίπεδο αντοχής & μόνωσης
  • ο εργονομικός σχεδιασμός τους
  • η συνεχή εφαρμογή καινοτόμων λύσεων

Δεν είναι τυχαίο που αποτελούν την καλύτερη λύση για τον επαγγελματία αυτοκινητιστή, αλλά και για την ενίσχυση μιας επιχείρησης με πλήρη ασφάλεια.

ΚΑΤΡΙΤΣΗΣ Α.Ε. σήμερα

Σήμερα, η εταιρία Γεώργιος Κατρίτσης ΑΕ. συνεχίζει να αναπτύσσεται και να αποτελεί πυλώνα σε έναν από τους πιο σημαντικούς κλάδους της οικονομία,ς, όπως είναι η μεταφορά και τα μέσα που χρησιμοποιούνται σε αυτή, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον τομέα των μεταχειρισμένων οχημάτων όσο και στον τομέα των ψυκτικών θαλάμων CHEREAU.

Με την εξέλιξη της εταιρίας, αναβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο η εμπειρία του πελάτη μας, ο οποίος πάντα παραμένει στο επίκεντρο των αξιών που μας διέπουν σαν εταιρία, και πλέον μπορεί να προβαίνει εύκολα και γρήγορα στην αγορά ανταλλακτικών για το όχημά του καθώς επίσης και στο να έχει άμεση επαφή με το εμπόρευμά μας πριν επικοινωνήσει μαζί μας.

Κύριο μέλημά μας είναι να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες συνεργασίες με επαγγελματίες και εταιρίες, τροφοδοτώντας τους με οχήματα που θα βελτιώσουν τα logistics τους και θα ελαχιστοποιήσουν τις έγνοιές τους και τα προβλήματα σχετικά με το στόλο τους.

Στόχος μας είναι να υπάρξουμε αρωγοί στην ψηφιοποίηση του κλάδου μας και να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε με αυτό τον τρόπο όλους τους συνεργάτες μας ανά την Ελλάδα ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Katritsis S.A. Trucks & Parts