Ψυκτικοί Θάλαμοι CHEREAU

Ψυκτικοί Θάλαμοι CHEREAU

Τα ρυμουλκούμενα ψυγεία της CHEREAU είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα στον κλάδο για τις επιδόσεις τους, την αντοχή τους στο δρόμο, τη δύναμη και το χαμηλό κόστος συντήρησης. Αυτές οι ιδιότητες είναι το άμεσο αποτέλεσμα της καινοτομίας της CHEREAU, όσον αφορά τόσο το αμάξωμα όσο και τη σχεδίαση του πλαισίου. Ένα παράδειγμα είναι το Bumper-C (κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την CHEREAU), το οποίο επιτρέπει την προστασία ολόκληρης της πίσω δομής ενός οχήματος κατά την ανύψωση σε αποβάθρα.

Όλα τα ημιρυμουλκούμενα της CHEREAU είναι εγκεκριμένα σε ευρωπαϊκό επίπεδο (RCE – Έγκριση Ευρωπαϊκής Κοινότητας), γεγονός που διευκολύνει τη διαδικασία ταξινόμησης νέου ή μεταχειρισμένου οχήματος.

Επωφελούμενοι από την υψηλή αξία μεταπώλησης, τα ημιρυμουλκούμενα της CHEREAU προσφέρουν μια ιδιαίτερα ευνοϊκή σχέση κόστους μεταφοράς/λειτουργίας. Αποτελούν την προτιμώμενη επιλογή εκατοντάδων μεταφορέων που αναζητούν ένα σταθερό και αξιόπιστο προϊόν, του οποίου η απόδοση διατηρείται με την πάροδο του χρόνου και που μεταφέρει μια καλή εικόνα της εταιρείας τους.

Ψυκτικοί Θάλαμοι Chereau
Κατρίτσης Α.Ε. Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Chereau