Η CHEREAU προσαρμόζεται στις ανάγκες σας

Οι Ψυκτικοί Θάλαμοι της CHEREAU προσαρμόζονται στις ανάγκες σας

Ανεξάρτητα από τον επιχειρηματικό τομέα της κάθε εταιρείας, η μόνη λύση για να είναι ανταγωνιστική, είναι να βρει καινοτόμες λύσεις που οι άλλοι δεν προσφέρουν.

Σε αυτό το άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον η CHEREAU κατέχει ηγετική θέση στο τομέα της με βασικό όπλο την καινοτομία.

Η δυνατότητα της προσαρμογής είναι αυτό που ανέκαθεν έκανε τη CHEREAU να ξεχωρίζει από τους κύριους ανταγωνιστές της, και ως εκ τούτου, τους πελάτες της CHEREAU από τους δικούς τους ανταγωνιστές.

CHEREAU's customised vehicles

Λύσεις CHEREAU

Ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα επιλογών επιτρέπει την ικανοποίηση 100% των τυπικών απαιτήσεων.

800 επιλογές είναι διαθέσιμες στον κατάλογο CHEREAU.

Για όσους χρειάζονται μια συγκεκριμένη λύση, υπάρχει ένα Τμήμα Προσαρμογής, για «μη κωδικοποιημένα» προϊόντα, το οποίο ξεκινά με την εξέταση του προβλήματος του πελάτη, προκειμένου να επινοήσει και να σχεδιάσει την τέλεια λύση.

Από τη μετάφραση μιας ανάγκης σε λύση, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού και της κοστολόγησης, 6 άτομα στη CHEREAU αφιερώνουν όλο τον χρόνο τους στην προσαρμογή.

Κάθε χρόνο η CHEREAU καταλήγει σε περισσότερες από 300 νέες λύσεις.

Από τα 4.000 οχήματα που παράγονται ετησίως στα εργοστάσια της CHEREAU, τα 1.600 έχουν ξεχωριστές διαμορφώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ικανοποιούν συγκεκριμένες απαιτήσεις πελατών.

Με άλλα λόγια, το ίδιο όχημα παράγεται μόνο 2,5 φορές κατά μέσο όρο – μεγάλη διαφορά από τα “off-the-shelf” προϊόντα των ανταγωνιστών της.